start


Atex-cursussen

Veilig werken

atex

Natuurlijk wilt u dat uw mensen veilig kunnen werken in een mogelijk explosie-gevaarlijke omgeving. Zij moeten weten hoe brand en explosies zijn te voorkomen. De lastige maar belangrijke eisen en verplichtingen uit het Arbobesluit (ATEX 153) en uit het Warenwetbesluit Explosieveilig materieel: (ATEX 114) zijn in de cursussen eenduidig en in eenvoudig te begrijpen taal opgenomen.


Oefententamen

Voor elk hoofstuk zijn oefeningen met gemiddeld 15 meerkeuzevragen beschikbaar (totaal zijn er 120 meerkeuzevragen beschikbaar). Deze vragen zijn een uitstekende voorbereiding op het ATEX-tentamen.


ATEX-tentamen

Na het volledig doorlopen van deze cursus kan de ATEX-certificering zeker behaald worden, zodat de deelnemer een ATEX-certificaat en een ATEX-persoonssticker voor het veiligheidsboekje kan ontvangen.


Online ATEX-basiscursus (ATX-ONL)

buizen in een ATEX zone

Let op: aanvragen voor deze cursus kunnen we alleen nog aanbieden voor groepen. Om veiligheidsinstructies goed te kunnen begrijpen en gemotiveerd op te kunnen volgen, is het ten minste nodig om basiskennis van explosiepreventie te hebben. Dit geldt (wettelijk) zodra een explosiegevaarlijke omgeving betreden wordt. Zie voor meer info de Online ATEX-basiscursus.


Cursuskosten

Cursusprijzen per 1 oktober 2018: 129,- p.p. met een minimumafname van 6 accounts. Daarna  129,- p.p. voor een enkel account. Vraag om een prijsopgave bij meer accounts.


ATEX-basiscursus (ATX-BAS)

Om veiligheidsinstructies en de bijbehorende informatie goed te kunnen begrijpen en gemotiveerd op te kunnen volgen, is het wettelijk verplicht voldoende kennis van explosiepreventie te hebben. Dit geldt voor iedere persoon die in een explosiegevaarlijke omgeving werkt. De ATEX-basiscursus is een gedegen invulling van deze verplichting.De kosten bedragen € 370,- p.p. Informeer naar kwantumkorting.


ATEX-vervolgcursus (ATX-EXT)

Ex

De ATEX-vervolgcursus sluit naadloos aan op de ATEX-basiscursus. De onderwerpen van de ATEX-vervolgcursus zijn van toepassing voor iedereen die meer dan basiskennis van ATEX nodig heeft. De kosten bedragen € 370,- p.p. Informeer naar kwantumkorting.


Reviews

  1. Ik heb de online cursus gedaan Duidelijk weergegeven in heldere bewoordingen. Tevens had ik het lesboek meebesteld om na de online-tijd de stof te kunnen lezen. Is me goed bevallen. R.W.G. Bosman, Nedstack True Cell Techn.
  2. Cursus is goed maar ikzelf had het nodig om eerst alles te lezen. Toen de vragen te maken, vervolgens weer alles te lezen en daarna uittreksel/aantekeningen te maken. Vragen toets: Niet moeilijk, als je de lesstof zorgvuldig hebt doorgenomen. A.C. Taal, Simadan Group
  3. Goed gestructureerde opbouwende online-cursus met duidelijke niet te lange hoofdstukken. E. van den Eynde, Simadan Group
  4. Naar mijn mening beperkt relevant voor mijn werk, maar was toch de moeite! G.J.A. Cornelissens, Simadan Group
  5. Lesmateriaal is keurig en voldoende. R.B.F. Lodenstijn, Fleetpower.esdsite.nl

Copyright ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.