start
home | cursus | info | contact

Fusernet.nl

ESD-gecertificeerd

Bedrijven die in het bezit zijn van de benodigde geldige ESD-certificaten, kunnen hier een bedrijfsvermelding krijgen.


Wat doet Fusernet ICT Services

Fusernet ICT Services verleent diensten op het gebied van ICT-reiniging, het reinigen van datacenters, het opkopen en afvoeren van overtollige hardware, datavernietiging en kabelmanagement.
Fusernet maakt er werk van om zijn diensten goed te laten aansluiten op de werkprocessen van de klant. De uitvoering is in handen van gecertificeerde medewerkers.


ICT-reiniging

Ook ICT-werkplekken moeten hygiŽnisch zijn om gezondheidsproblemen te voorkomen, maar uit onderzoek blijkt dat veel werkplekken in Nederland onvoldoende schoon zijn. Een regelmatige grondige schoonmaak is dus wel gewenst. Voor flexibel gebruikte werkplekken is dit extra belangrijk.


esdsite.nl

Serverruimtes en datacenters

De continuÔteit van de apparatuur van de klant is uitgangspunt. De medewerkers die serverruimtes en datacenters reinigen, zijn ESD-gecertificeerd en werken uitsluitend volgens ESD-normen.
Al deze medewerkers volgen regelmatig:


Overtollige hardware

Fusernet biedt alle mogelijkheden om uw overtollige hardware milieuvriendelijk volgens de (gecontroleerde) Europese regelgeving af te voeren en te recyclen.


Datavernietiging

Fusernet kan helpen om datalekken en integriteitsschade te voorkomen. Herstelsoftware gebruikt door onbevoegden mag niet in staat zijn bedrijfsgegevens terug te halen. Grondige datavernietiging op militair niveau van bedrijfsgegevens realiseert Fusernet van alle soorten gegevensdragers. Eventueel kunnen zij dit werk ook inpandig verrichtten. De 100% gegarandeerde datavernietiging wordt afgerond met een vrijwaringscertificaat.


esdsite.nl

Kabelmanagement


Maatschappelijk verantwoord

Kwaliteit en services staan voorop maar dat neemt niet weg dat alle werkzaamheden door Fusernet ICT services zo maatschappelijk verantwoord mogelijk worden uitgevoerd.
Fusernet ICT Services is NEN 4400-1 gecertificeerd en alle medewerkers zijn NEN 3140, VCA en ESD gecertificeerd.


Contact Fusernet ICT services


Adres


top | home | cursus | actie


esdsite.nl

© ESDsite.nl
BTW-ID: NL001 469 973 B49
KvK: 58973435. ☎ 06 - 45 500 900
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer