start
home | cursus | esd | info | contact

Wat of wie is ESDsite?


Opleidingsbedrijf

ESDsite is een klein, maar efficiënt en gespecialiseerd opleidingsbedrijf voor trainingen, consultancy, nul-metingen en audits op het gebied van ESD.


Mechanische sector

Ook in de mechanische sector maakt men gebruik van de diensten van ESDsite als het gaat om het bestrijden van statische elektriciteit en het voorkomen van statische ontladingen.


De kwaliteit

De kwaliteit van de ESD-preventie cursussen met de bijbehorende demo's voldoen volgens de evaluaties uitstekend aan de verwachting van de deelnemers en hun opdrachtgever(s).


Concurrerende prijs -kwaliteitsverhouding

Door de kleine "overhead" van ESDsite is het mogelijk een concurrerende prijs -kwaliteitsverhouding voor de cursussen en diensten.


Ervaring met ESD-preventie

Ruud H. van Vliet

Ruud H. van Vliet:
"Sinds februari 2011 werkte ik part time als ESD-docent en consulent en vanwege de toegenomen hoeveelheid werk sinds oktober 2013 full time.
Mijn ervaring met ESD-preventie heb ik sinds 1995 opgedaan als bedrijfsdocent en later ook als ESD-coördinator en consultant bij onder andere Philips Telecommunicatie Industrie, AT&T, Lucent Technologies en Quanta Computer Europe."


Klanten komen terug

"Dat veel van mijn klanten na verloop van tijd bij mij terugkomen om hun kennis op te frissen en te actualiseren, komt omdat ze tevreden zijn. Het gaat hen dus kennelijk niet alleen maar om het behalen van een certificaat."


Leerdoel

Ik zie het als mijn taak de materie helder en met duidelijke voorbeelden en demonstraties over te brengen. Het is de bedoeling dat de cursisten zelf gezamelijk de juiste conclusies trekken en daar ook naar gaan handelen........ alleen zo wordt - volgens mij - het leerdoel bereikt.


Retourstroom neemt altijd af

Correcte en begrepen kennis van ESD-preventief werken, staat aan het begin om uiteindelijk de betrouwbaarheid van de te leveren elektronica in stand te houden. Als ESD-preventie consequent en door iedereen correct wordt uitgevoerd, neemt de retourstroom van defecte elektronica altijd af. Dit is vast te stellen door de exacte gegevens van die retourstroom over langere tijd goed bij te houden!


Neemt uw klant u wel serieus?

Als uw klant uw bedrijf komt bezoeken, is de zorgvuldigheid waarmee er in uw bedrijf met zijn product wordt gewerkt, vaak bepalend voor uw klant of u hem en zijn elektronica wel serieus neemt. ESD-preventie is dus meer dan een kwaliteitseis. Mijn advies is: "Wacht niet tot uw klant vragen gaat stellen over uw ESD-preventiebeleid, kom in actie, wees hem voor en zorg dat alles in orde is.......". Neem contact op met Ruud H. van Vliet voor informatie en advies.


ESDsite is objectief

De door ESDsite geboden kennis is niet "gekleurd" door reclame- of verkoopbedrijven. ESDsite.nl heeft geen financiŽle bindingen met investeerders, (sales-)bedrijven etc. en is dus onafhankelijk en objectief.


Informeer:
☎ 06 - 45 500 900
ESDsite.nl (info@esdsite.nl)


esdsite.nl

© ESDsite.nl
BTW-ID: NL001 469 973 B49
KvK: 58973435. ☎ 06 - 45 500 900
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer