start


Docent & consultant


Opleidingsbedrijf

ESDsite is een klein, maar efficiënt en gespecialiseerd opleidingsbedrijf in de preventie van statische elektriciteit. Door de kleine "overhead" van ESDsite is het mogelijk een aantrekkelijke prijs -kwaliteitsverhouding voor de cursussen en diensten aan te bieden!


De kwaliteit

De kwaliteit van de ESD-preventie cursussen met de bijbehorende demo's voldoen volgens de evaluaties uitstekend aan de verwachting van de deelnemers en hun opdrachtgever(s).


Ervaring met ESD-preventie

Ruud H. van Vliet

Ruud H. van Vliet:
"Sinds februari 2011 werkte ik part time als ESD-docent en consulent en vanwege de toegenomen hoeveelheid werk nu sinds oktober 2013 full time. Mijn ervaring met ESD-preventie heb ik sinds 1995 opgedaan als bedrijfsdocent en later ook als ESD-coördinator en consultant bij onder andere Philips Telecommunicatie Industrie, AT&T, Lucent Technologies en Quanta Computer Europe."


Klanten komen terug

"Dat veel van mijn klanten na verloop van tijd bij mij terugkomen om hun kennis op te frissen en te actualiseren, komt omdat ze tevreden zijn. Het gaat hen dus kennelijk niet alleen maar om het behalen van een certificaat."


Leerdoel

Ik zie het als mijn taak de materie helder en met duidelijke voorbeelden en demonstraties over te brengen. Het is de bedoeling dat de cursisten zelf gezamelijk de juiste conclusies trekken en daar ook naar gaan handelen........ alleen zo wordt - volgens mij - het leerdoel bereikt.


Retourstroom neemt altijd af

Correcte en begrepen kennis van ESD-preventief werken, staat aan het begin om uiteindelijk de betrouwbaarheid van de te leveren elektronica in stand te houden. Als ESD-preventie consequent en door iedereen correct wordt uitgevoerd, neemt de retourstroom van defecte elektronica altijd af. Dit is vast te stellen door de exacte gegevens van die retourstroom over langere tijd goed bij te houden!


Neemt uw klant u wel serieus?

Als uw klant uw bedrijf komt bezoeken, is de zorgvuldigheid waarmee er in uw bedrijf met zijn product wordt gewerkt, vaak bepalend voor uw klant of u hem en zijn elektronica wel serieus neemt. ESD-preventie is dus meer dan een kwaliteitseis. Mijn advies is: "Wacht niet tot uw klant vragen gaat stellen over uw ESD-preventiebeleid, kom in actie, wees hem voor en zorg dat alles in orde is.......". Neem contact op met Ruud H. van Vliet voor informatie en advies.


ESDsite is objectief

De door ESDsite geboden kennis is niet "gekleurd" door reclame- of verkoopbedrijven. ESDsite.nl heeft geen financiŽle bindingen met investeerders, (sales-)bedrijven etc. en is dus onafhankelijk en objectief.


Radio 538

radio538 uitzending.nl

EditieNL

Editie NL uitzending.nl

Persoonlijk: dingen die Ruud graag doet


top | home | cursus | actie


esdsite.nl

Copyright © ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.