start


ESD-bedrijfstraining


Vernieuwde ESD-groepstraining

cursus voor alle bedrijfsdisciplines

Deze algemene ESD-groepstraining is ontwikkeld voor alle disciplines van het bedrijf van management tot monteur. Deze training begint met een uitleg over het ontstaan van statische elektriciteit met duidelijke live demonstraties die de reële risico's van ESD (Electro Static Discharge) op elektronica aantonen.
Daarna komen de ESD-preventiemiddelen en -procedures aan de orde waarvan het nut en de noodzaak door middel van praktijkdemonstraties worden aangetoond.


Voor wie?

Deze algemene ESD-training is ontwikkeld voor alle bedrijfsdisciplines en wordt in groepsverband gegeven. Het grote voordeel is dat iedereen hiermee dezelfde informatie en inzichten kan krijgen. Deze cursus is ook voor niet-technici te volgen terwijl technici gelegenheid krijgen vragen vanuit hun discipline te kunnen stellen.
Het bijbehorende ESD-tentamen richt zich hoofdzakelijk op het gebruik van ESD-preventiemiddelen en -procedures, zodat iedereen dit tentamen - techneut of niet - kan maken.


Cursusinhoud

Cursus voor technici en niet-technici

ESD-preventie:


Praktijk

Vrijwel alle effecten van de cursusonderwerpen worden klassikaal met duidelijke live demonstraties aangetoond. Er is gelegenheid tot het (laten) beproeven van meegebrachte ESD-beschermingsmiddelen zoals ESD-polsbanden, ESD-schoenen, ESD-jas, ESD-tools etc. Het is wel gewenst dit vooraf kenbaar te maken.


ESD-certificaat

Het ESD-certificaat wordt toegekend na het behalen van een ESD-toets. Zonder toets kan een verklaring van deelname worden afgegeven. Elke deelnemer krijgt na afloop van de cursus toegang tot de online digitale naslag.


Cursuskosten en locatie

Deze cursus wordt uitsluitend groepsgewijs gegeven. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van deze cursus dat als u niet tevreden bent u niets hoeft te betalen. Vraag naar de voorwaarden. Deze cursus wordt gebruikelijk "in house" gegeven.
Informeer naar de groepsprijzen. Lesdata op afspraak.esdsite.nl

Copyright ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.