SiteTraining.nl

Verbeter uw website met de kennis van SiteTraining!


Denk aan uw klant in plaats van aan Google!

Goede webcontent is uitsluitend op de wensen van de klant gericht en niet op die van uzelf of nog erger op die van Google of andere zoekmachines. Vergeet die dwang om kunstmatig hoog op de "eerste" pagina te verschijnen. Als u er voor zorgt dat uw content zonder veel omhaal overeenkomt met wat uw potentiŽle klant zoekt, dan vindt die klant u heus wel ! Als u deze mening ook bent toegedaan, dan is dit een goede webcursus voor u!

Verbeter uw website met de kennis van SiteTraining

Het doel van deze training is uw website te optimaliseren voor het verwerven van meer orders! SiteTraining heeft een niet technische, niet artistieke en ook een niet op marketing gerichte maar een puur op inhoud gerichte training om uw website zo efficiŽnt mogelijk in te richten. Het goed inrichten van websites is zeker niet uitsluitend weggelegd voor grote organisaties en specialistische bureaus. U kunt het ook!

de cursus

De Cursus

  1. Zet de focus op uw klant in plaats van op Google
  2. Een titel en een webomschrijving die voor u werken
  3. Een pagina-indeling die goed werkt
  4. welke soort tekst werkt wel en welke niet
  5. onder welke voorwaarden gaan potentiŽle klanten orders plaatsen?

Niet goed, geld terug!

Verbeter met de kennis van SiteTraining uw website, zodat u uw doel beter bereiken kan. Richt u op uw potentiŽle klant en als u er daarbij voor zorgt dat de inhoud van uw website overeenkomt met wat uw klant zoekt, dan vindt die klant u wel! Deze basistraining duurt drie uur en wordt o.a. gehouden in een van de leslokalen bij "zpot", Zandweg 116B, De Meern (Utrecht). De kosten bedragen 69 euro per persoon. Na het volgen van de cursus kunt u uw aangepaste webpagina gratis voorleggen ter beoordeling en voor aanvullend advies ter waarde van 95 euro! Kijk ook even bij de docent voor meer info.

Aanmelden

Direct aanmelden kan telefonisch bij de trainer R. van Vliet op 0614359746 of bgg 030-2544717. Als u liever heeft dat hij contact met u opneemt, dan dat natuurlijk ook. Vul onderstaande velden in en druk op de verzendknop, u krijgt vlot antwoord:

Aanmelden

Uw naam:

Uw e-mail adres:

en/of uw telefoonnummer:


Vergeet tot slot ook niet een kijkje op de Privacy etc. en de Wie is uw docent? te nemen!


Privacy etc. Copyright © R.H. van Vliet, Koldijksterraklaan 186, Utrecht. Dit werk is auteursrechtelijk beschermd. De getoonde gegevens zijn uitsluitend informatief en aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wie is uw docent?