start
home | cursus | info | atex | contact

Overzicht atex-cursussen

start | lessen | online-cursus | basis-cursus | vervolg-cursus | atex | links


Veilig werken

Natuurlijk wilt u dat uw mensen veilig kunnen werken in een mogelijk explosie-gevaarlijke omgeving. Zij moeten weten hoe brand en explosies zijn te voorkomen. De lastige maar belangrijke eisen en verplichtingen uit het Arbobesluit (ATEX 153) en uit het Warenwetbesluit Explosieveilig materieel (ATEX 114) zijn in de cursussen eenduidig en in eenvoudig te begrijpen taal opgenomen.


Online ATEX-basiscursus (ATX-ONL)

Voor elk hoofstuk zijn oefeningen met gemiddeld 9 meerkeuzevragen beschikbaar. Deze vragen zijn een uitstekende voorbereiding op het ATEX-tentamen.
Cursusprijzen per 1 januari 2019: 129,- p.p. met een minimumafname van 5 accounts voor nieuwe klanten. Vaste klanten van ESDsite kunnen accounts per stuk nabestellen.
Vanaf 8 accounts 96,- p.p. Neem contact op voor nog meer voordeel voor grotere groepen. Zie voor meer info de Online ATEX-basiscursus.


ATEX-basiscursus (ATX-BAS)

De eendaagse ATEX-basiscursus vult de minimum vereisten in die wettelijk verplicht zijn. De ATEX-basiscursus is een gedegen invulling van deze verplichting.
Kosten per groep 960,- excl.btw
Zie voor meer info de ATEX-basiscursus.


ATEX-vervolgcursus (ATX-EXT)

De eendaagse ATEX-vervolgcursus sluit naadloos aan op de ATEX-basiscursus. De onderwerpen van de ATEX-vervolgcursus zijn van toepassing voor iedereen die meer dan basiskennis van ATEX nodig heeft.
Kosten per groep 960,- excl.btw
Zie voor meer info de ATEX-vervolgcursus.


ATEX-certificaat

Na het doorlopen van elke ATEX-cursus kan, door middel van een toets, een ATEX-certificaat behaald worden. Het ATEX-certificaat is prima leesbaar op een smartphone. Dit certificaat geeft aan dat de deelnemer bekend is met de eisen van ATEX-veilig werken en veilig kan werken in een ATEX-ruimte.
De ATEX-certificaten zijn geldig onder voorwaarde dat de lokale bedrijfsinstructies gelezen en begrepen zijn. Het is wettelijk verplicht de lokaal geldende bedrijfsinstructies op te volgen! Op verzoek kan er een maximale geldigheidsdatum op het certificaat worden vermeld.


Op locatie

De eendaagse cursussen kunnen bij u op locatie worden verzorgd! Heeft u belangstelling? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een cursusdemo.


Beoordelingen


Informatie

06 - 45 500 900
ESDsite.nl (info@esdsite.nl)esdsite.nl

ESDsite.nl
BTW-ID: NL001 469 973 B49
Kamer van koophandel: 58973435
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer