ATEXonline
ATEXonline


Online ATEX-basiscursus

Online ATEX-basiscursus

Deze online-ATEX-basiscursus is zeer geschikt om (nieuwe) medewerkers in uw organisatie vlot van alle noodzakelijk informatie te voorzien, zodat zij zonder veel vertraging direct bekend zijn met de belangrijkste ATEX-basisregels.


Explosiepreventie

Om veiligheidsinstructies goed te kunnen begrijpen en gemotiveerd op te kunnen volgen, is het nodig kennis van explosiepreventie te hebben. Dit geldt voor iedere persoon die in een explosiegevaarlijke omgeving werkt - of zelfs maar aanwezig kan zijn.


E-learning lesmodules

De online-ATEX-basiscursus bestaat uit de volgende e-learning lesmodules:

Hier vind u een overzicht van de inhoud van elke lesmodules.
Na het doorlopen van elke module kan de deelnemer de bijbehorende vragen beantwoorden en de antwoorden zelf controleren met behulp van de lesstof.


ATEX-certificaat

Om in het bezit van een ATEX-certificaat te komen kan een ATEX-tentamen worden aangevraagd. Elk certificaat is op naam gesteld en voorzien van een datum en een uniek registratienummer. ATEX-tentamens worden centraal in Utrecht/De Meern op afspraak afgenomen. Voor groepen bestaat de mogelijk om "in company" het examen af te laten nemen.


De cursusprijs

De cursusprijs van deze online ATEX-basiscursus bedraagt met ingang van januari 2016  192,- excl. btw per persoon. Informeer naar de kwantumkorting. Bijvoorbeeld bij aanschaf vanaf 8 accounts komt u in aanmerking voor een korting van 35%!
Na aanmelding van de namen, geboortedata en e-mailadressen van de deelnemers (en accordering van de offerte) krijgen de deelnemrers per e-mail een link met de inloggegevens toegestuurd. De onlinecursus is daarna voor een periode van 30 dagen beschikbaar.


ATEX-Lesboek

Aangezien een cursusboek niet nodig is om de online cursus tot een goed einde te brengen en om de cursusprijs laag te houden, is afgezien van het standaard meeleveren van een ATEX-lesboek. Eventueel is een ATEX-lesboek als naslag op verzoek wel tegen kostprijs verkrijgbaar.


Vragen?

Vragen? Bel met de docent Ruud van Vliet
2016, ESDsite - ATEXsite