start
home | cursus | esd | info | contact

Het ESD-certificaat


Aantoonbare ESD-erkenning

Elke ESD-cursus wordt standaard afgesloten met een (optionele) toets (10 mpc vragen). Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een beveiligd ESD-certificaat op naam dat is voorzien van de handtekening van de docent en een centraal geregistreerd uniek volgnummer. De bezitter van dit ESD-certificaat kan hiermee aantonen dat hij in staat is om ESD-veilig te kunnen werken.


ESD-basiscertificaat

Geldigheid ESD-certificaat

De geldigheid van elk individueel uitgegeven certificaat kunt u - indien gewenst - laten controleren door uw certificeringsnummer te laten verifiëren via de contactpagina van ESDsite.


Leesbaar op een smartphone

Onze ESD-certificaten worden in PDF-formaat gemaakt. Deze zijn op papier af te drukken maar ook prima leesbaar op een smartphone, zodat bij de klant kan worden aangetoond dat de bezitter van dit certificaat ESD-getraind is.


Extra voordeel

Naast het feit dat u er zeker van kan zijn dat gecertificeerde medewerkers voldoende (praktijk-) kennis hebben opgedaan zo ESD-veilig te kunnen werken, heeft u als extra voordeel dat ESD-certificaten voor uw klanten een bewijs vormen dat u de onderhanden producten en diensten serieus neemt.


Informatie

U kunt vrijblijvend informatie inwinnen via docent Ruud H. van Vliet: ☎ 06 - 45 500 900ESDsite.nl