start
home | cursus | esd | contact

Het ESD-certificaat

Aantoonbare ESD-erkenning

ESD-basiscertificaat

Elke ESD-cursus wordt standaard afgesloten met een schriftelijke toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een beveiligd ESD-certificaat op naam dat is voorzien van de handtekening van de docent en een centraal geregistreerd uniek volgnummer. De bezitter van dit ESD-certificaat kan hiermee aantonen dat hij in staat is om ESD-veilig te kunnen werken.


Geldigheid ESD-certificaat

De geldigheid van elk individueel uitgegeven certificaat kunt u - indien gewenst - laten controleren door uw certificeringsnummer te laten controleren via de contactpagina van ESDsite.


Leesbaar op een smartphone

Vanaf 2019 worden alle ESD-certificaten in PDF-formaat gemaakt. Deze certificaten zijn prima leesbaar op een smartphone, zodat bij de klant kan worden aangetoond dat de bezitter van dit certificaat ESD-getraind is.


Extra voordeel

Naast het feit dat u er zeker van kan zijn dat gecertificeerde medewerkers voldoende (praktijk-) kennis hebben opgedaan zo ESD-veilig te kunnen werken, heeft u als extra voordeel dat ESD-certificaten voor uw klanten een bewijs vormen dat u de onderhanden producten en diensten serieus neemt. Voor potentiŽle klanten kan ESD-certificatie de doorslag kan geven u een opdracht te gunnen!


Informatie

Neem voor meer informatie contact op met ESDsite - zie de contactpagina - of bel direct: 06 28 88 36 18.


Het ATEX-certificaat

Aantoonbare ATEX-erkenning

ATEX-basiscertificaat

Ook elke ATEX-cursus wordt standaard afgesloten met een schriftelijke toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een beveiligd ATEX-certificaat op naam dat is voorzien van de handtekening van de docent en een centraal geregistreerd uniek volgnummer. De bezitter van dit ATEX-certificaat kan hiermee aantonen dat hij in staat is om in een ATEX-omgeving veilig te kunnen werken.


Geldigheid ATEX-certificaat

De geldigheid van elk individueel uitgegeven certificaat kunt u - indien gewenst - laten controleren door uw certificeringsnummer te laten controleren via de contactpagina van ESDsite of ATEXsite.


Leesbaar op een smartphone

Vanaf 2019 worden alle ATEX-certificaten in PDF-formaat gemaakt. Deze certificaten zijn prima leesbaar op een smartphone, zodat bij de klant kan worden aangetoond dat de bezitter van dit certificaat voldoende op ATEX-gebied -getraind is.


Informatie

Neem voor meer informatie contact op met ESDsite - zie de contactpagina - of bel direct: 06 28 88 36 18.


top | home | cursus | contact


esdsite.nl

Copyright © 2004 - ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.