start


ESD-trainingsoverzicht

Algemene ESD-trainingen:


ESD-onlinecursus (ESD-ONL)

Deze online-ESD-basiscursus is zeer geschikt om (groepen) medewerkers in uw organisatie van alle noodzakelijk informatie te voorzien, zodat zij in staat zijn ESD-veilig te kunnen werken. klik hier voor meer info.


ESD-basistraining (ESD-BAS)

ESD-safe werken is nr. 1 in deze praktische halfdaagse ESD-training die bedoeld is voor monteurs en overige uitvoerenden die in een organisatie werken waar elektronica wordt gehanteerd. klik hier voor meer info.


Advanced ESD-cursus (ESD-ADV)

Na een korte basisuitleg over ESD-safe werken volgt een uitleg over statische ladingen en hun effecten op elektronica, het tijdsverloop van latente schade tot aan merkbare schade, en nog veel meer. klik hier voor meer info .


ESD-hercertificering (ESD-HER)

Deze breed opgezette halfdaagse ESD-hercertificering anno (IEC 61340-5-1), is bedoeld voor alle disciplines uit de elektronica branche die met of aan ESD-gevoelige elektronica werken. klik hier voor meer info.
Specifieke ESD-trainingen:


ESD-vervolgcursus (ESD-VER)

Deze eendaagse opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het opzetten en handhaven van een ESD-preventiesysteem. Deze "ESD-vervolgcursus" is zeer geschikt voor ESD-co÷rdinators klik hier voor meer info.


Train the trainer (ESD-TTT)

Deze vierdaagse opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het opzetten en handhaven van een ESD-preventiesysteem. Deze "ESD-vervolgcursus" is zeer geschikt voor ESD-co÷rdinators klik hier voor meer info.


ESD-normcursus IEC61340-5-1 en ANSI/ESD S20.20 (ESD-NOR)

Deze halfdaagse ESD- is bedoeld voor ESD-co÷rdinators die in een organisatie werken waar elektronica wordt geassembleerd en/of ge´nstalleerd. klik hier voor meer info.


ESD-meetcursus (ESD-MEE)

ESD-veilige materialen moeten aan specifieke elektrische eigenschappen voldoen. Gemeten worden de voltages bij de mens, oppervlakte-, doorgangsweerstand en veldsterkte van ESD-middelen. klik hier voor meer info.


ESD voor instrumentatietechnici (ESD-MED)

Deze ESD-cursus voor medisch instrumentatietechnici bestaat uit basiskennis en een extra medische lesmodule die gericht is op het ESD-veilig omgaan met elektronica. klik hier voor meer info.


ESD voor QA-medewerkers/managers (ESD-QAM)

Deze ESD-cursus bestaat uit een technisch deel en een organisatorisch deel. Deze cursus is gericht op Quality Assurance-medewerkers en hun managers. klik hier voor meer info.


ESD voor het managementteam (ESD-MAN)

Het inschatten van de bedrijfsrisico's op ESD-gebied en het maken van ESD-beleid is zonder goede informatie geen sinecure. Deze cursus richt zich op de hoofdlijnen van een effectief ESD-bedrijfsbeleid. klik hier voor meer info.


ESD-light (ESD-LGT)

Bij het doorvoeren van een goed ESD-beleid is het verstandig iedereen aanwezig in de EPA met de ESD-regels kennis te laten maken. Dit geldt ook voor medewerkers met een beperkte kennis van de taal. klik hier voor meer info.


No-tech ESD (ESD-NTE)

ESD-cursus voor niet-technici. Bij het consequent doorvoeren van ESD-preventief beleid mogen de faciliterende afdelingen niet ontbreken. klik hier voor meer info.


Elektrostatica (ESD-ELS)

Voor bedrijven uit andere dan de elektronica branche is er een niet technische cursus over de preventie van statische elektriciteit ontwikkeld die iedereen kan volgen. klik hier voor meer info.
Lesdata en startgarantie

Zie voor de lesdata voor individuele aanmeldingen de homepagina of neem contact met ons op. Onze startgarantie houdt in dat ook bij geringe aantallen deelnemers de afgesproken cursus gewoon doorgaat!


Incompany groepskortingen

Incompany-groepstrainingen zijn natuurlijk extra voordelig. Groepskortingen kunnen - afhankelijk van de groepsgrootte - flink oplopen. Bel voor de beschikbare data en actuele incompany groepsprijzen via de contactpagina.


FinanciŰle bijdragen

Indien uw bedrijf is aangesloten bij stichting OOM (Opleidings-en Ontwikkelingsfonds voor het Metaalbewerkingsbedrijf) of OTIB (het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf), dan is in principe een substantiŰle bijdrage mogelijk.


top | home | cursus | actie


esdsite.nl

Copyright ę ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.