start
home | cursus | esd | info | contact

Trainingsoverzicht

Certificaten

Elke deelnemer ontvangt een verklaring van deelname of na het met succes voltooien van een toets een geregistreerd ESD-certificaat. Zonder toets wordt een "Verklaring van Deelname" verstrekt.


English language training

Our courses can be taught in the English language.


Cursusprijzen

Cursuskosten excl. btw:

Groepsprijzen gelden vanaf 5 tot 12 personen. Informeer (☎ 06 45 500 900) naar de mogelijkheden!


1. ESD-basistraining

Deze praktische halfdaagse ESD-basistraining is bedoeld voor iedereen die moet weten waarom en hoe ESD-veilig met elektronica om te gaan. Deze algemene training is geschikt voor monteur tot manager. Cursusbeschrijving.


2. ESD voor de automotivebranche

Deze ESD-automotive basiscursus is bedoeld voor iedereen die in de automotive industrie werkt en in aanraking kan komen met elektronica of de daarop aangesloten bedrading, sensoren, actuatoren, schakelaars etc. Deze algemene training is geschikt voor monteur tot manager. Cursusbeschrijving


3. ESD-cursus voor technici

Deze eendaagse advanced ESD-cursus is ontwikkeld voor de professional die met (high tech) elektronica werkt en meer dan basisinformatie over ESD en ESD-preventie nodig heeft. Cursusbeschrijving.


4. Tweedaagse ESD-workshop

Deze tweedaagse ESD-workshop is een complete opleiding voor ESD-coördinators/bedrijfsdocenten bij het opzetten en uitvoeren van een ESD-programma. In deze workshop komen alle essentiële "ins en outs" van ESD-preventie aan de orde inclusief ESD-metingen en verificatie aan de eisen uit de IEC 61340-5-1. Cursusbeschrijving.


5. ESD-update cursus

Deze eendaagse update-cursus is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het in stand houden van een ESD-programma zoals ESD-coördinators, bedrijfsdocenten en managers. Cursusbeschrijving.


6. ESD-normcursus IEC61340-5-1

Deze halfdaagse ESD-normcursus is bedoeld voor ESD-coördinators die de ESD-standaard IEC61340-5-1 correct willen toepassen. Kennis van de Engelse taal is vereist. Cursusbeschrijving.


7. ESD-normcursus ANSI/ESD S20.20

Deze halfdaagse ESD-normcursus is bedoeld voor ESD-coördinators die de ESD-standaard ANSI/ESD S20.20 correct willen toepassen. Kennis van de Engelse taal is vereist. Cursusbeschrijving.


8. ESD-voor medisch technici

Deze halfdaagse ESD-cursus (Electro Statisch Discharge) is gericht op het ESD-veilig hanteren, installeren en/of repareren van elektronica voor medische toepassingen. Cursusbeschrijving.


9. ESD-cursus voor managers

Halfdaagse ESD-cursus voor managers waarin het ESD-beleid en de ROI van ESD-maatregelen centraal staan. Het inschatten van de bedrijfsrisico's op ESD-gebied en het maken van ESD-beleid is zonder goede informatie geen sinecure. Daarbij heeft u het inzicht en de kennis nodig van welke maatregelen een goed rendement is te verwachten. Niet alle ESD-maatregelen zijn in alle omstandigheden noodzakelijk. Cursusbeschrijving.


10. ESD-training voor niet-technici

Deze halfdaagse ESD-training is speciaal ontwikkeld voor niet-technici die wel in een productieafdeling voor elektronica zoals printplaten werkzaam zijn. Cursusbeschrijving.


11. ESD-cursus voor specialistische reiniging

Halfdaagse cursus voor ESD-veilige specialistische reiniging. Bij het consequent doorvoeren van ESD-preventief beleid mogen bijvoorbeeld de interieurverzorgers niet ontbreken. Cursusbeschrijving.


12. Praktische cursus elektrostatica

Bedrijven uit branches die niet met elektronica werken kunnen ook flink last hebben van statische elektriciteit en de bijbehorende verschijnselen. Voor deze bedrijven is deze praktische cursus elektrostatica ontwikkeld. Cursusbeschrijving.


startgarantie

Onze startgarantie houdt in dat ook bij geringe aantallen deelnemers de afgesproken cursus gewoon doorgaat!


Informatie

U kunt vrijblijvend informatie inwinnen bij docent Ruud H. van Vliet: ☎ 06 - 45 500 900© ESDsite.nl