start
home | cursus | esd | info | contact

ESD-cursus voor technici


Advanced ESD-cursus (ADV)

Deze eendaagse ESD-cursus is ontwikkeld voor de professional die met high tech elektronica werkt en meer dan basisinformatie over ESD en ESD-preventie nodig heeft.


Cursusinhoud ESD-cursus voor technici:


Praktijk

Tijdens de cursus passeren regelmatig een een aantal handige praktische tips die niet in de officiŽle normdocumentatie te vinden zijn. Verder worden vrijwel alle effecten van de bovenvermelde cursusonderwerpen met duidelijke live demonstraties aangetoond.


Beproeven ESD-middelen

Er is gelegenheid tot het (laten) beproeven van meegebrachte ESD-beschermingsmiddelen zoals ESD-polsbanden, ESD-schoenen, ESD-jas, ESD-tools etc. Het is wel gewenst dit vooraf kenbaar te maken.


ESD-certificaat

Het ESD-certificaat - in Pdf-formaat (leesbaar op een smartphone) - wordt toegekend na het behalen van een ESD-toets. Zonder toets kan een verklaring van deelname worden afgegeven. Elke deelnemer krijgt na afloop van de cursus toegang tot de online digitale naslag.


Voorkennis

Vanaf MBO-niveau.


Cursuskosten

De cursuskosten bedragen Ä 370,- per persoon excl. btw. incl. koffie, thee, fris en lunch. Informeer naar de voordelige groepsprijzen en/of lesdata. Informeer naar de substantiŽle groepskorting op locatie! Op locatie is het eventueel mogelijk om na afloop van de cursus een EPA werkplek inspectie te houden.


Info en aanmelden

Om meer informatie in te winnen of u aan te melden kunt u vrijblijvend contact opnemen. zie de contactpagina.


Vervolgcursus

Eventueel kan deze ESD-cursus voor technici worden uitgebreid met een Aanvullende ESD-vervolgcursus tot een complete opleiding voor ESD-coŲrdinators en trainers waardoor zij bijvoorbeeld beter in staat zijn zelf een ESD-plan te schrijven en uit te voeren.


Tweedaagse ESD-workshop

U kunt met een fikse korting ook kiezen voor de tweedaagse ESD-workshop.


ESD-cursusoverzichtEvaluaties en beoordelingen


ZT Systems, Almelo


Lencon, Noordwijk


Klassikale cursus in Utrecht


Koning en Hartman, Delft


Nederlands Forensisch Instituut, Den Haag


AimValley, Hilversum


ROC van Twente, Hengelo


Samsung Benelux BV


Fresenius Kabi


Nefab, Barneveld


Adeas - R&D special, Eindhoven


TVH Parts NV


Siemens, Zoetermeer


Koninklijke Luchtmacht

Kolonel_Voges

Het 100ste ESD-certificaat uitgereikt door het Hoofd Techniek kolonel W.F. Voges van het het Logistiek Centrum Woensdrecht, Ministerie van Defensie, Koninklijke Luchtmacht.


KPN Nederland


Politiediensten & meldkamers


Converge Electronics


MediTop


Tetraned Solutions


Unica


Als iemand achteraf zijn referentie/beoordeling wil verwijderen dan kan dat via een e-mailtje, zie de contactpagina.esdsite.nl

© ESDsite.nl
BTW-ID: NL001 469 973 B49
Kamer van koophandel: 58973435
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer