start


Online ESD-cursus


In eigen tempo studeren

Online studeren met een laptop

Het voordeel van online studeren is de mogelijkheid om het eigen tempo te bepalen. Deze online-ESD-basiscursus bestaat uit 6 overzichtelijke lesmodules en is zeer geschikt om (nieuwe) medewerkers in uw organisatie vlot van alle noodzakelijk informatie te voorzien, zodat zij zonder veel vertraging - ESD-veilig - aan de slag kunnen. Cursusprijs  196,- per enkel account. Informeer naar de mogelijkheden voor kwantumkorting!


De lesmodules:

Een overzicht van de paragrafen van de zes lesmodules.

  1. De noodzaak van ESD-preventie.
  2. Het ontstaan van statische elektriciteit en ESD.
  3. ESD-schade en de mogelijke gevolgen.
  4. Algemene ESD-preventie.
  5. ESD-regels in de EPA (ESD Protected Area).
  6. ESD-standaard NEN-EN-IEC 61340-5-1.

leervermogen

Na het doorlopen van elke module kan de deelnemer de bijbehorende vragen beantwoorden en de antwoorden direct zelf controleren. Een deelnemer heeft - afhankelijk van zijn leervermogen tussen de 12 en 24 uur nodig om zich de stof eigen te maken. Een verklaring van deelname kan op aanvraag kosteloos verstrekt worden.


ESD-certificaat

Indien gewenst kan na het met succes afronden van het kosteloze schriftelijk ESD-tentamen een ESD-certificaat worden verstuurd. Elk certificaat is op naam gesteld, voorzien van een datum en een uniek registratienummer.


Referenties


Aanmelding

Deze onlinecursus kan op elk gewenst moment gestart worden. Vraag om een offerte. Na accordering daarvan en aanmelding van de namen, voorletters, geboortedata en de zakelijke e-mailadressen krijgen uw (nieuwe) medewerkers per e-mail een link met de inloggegevens toegestuurd.


ESD-trainingsoverzicht


esdsite.nl

Copyright ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.