start


Online ESD-cursus


In eigen tempo studeren

Online studeren met een laptop

Het voordeel van online studeren is de mogelijkheid om het eigen tempo te bepalen. Deze online-ESD-basiscursus bestaat uit 7 overzichtelijke lesmodules en is zeer geschikt om uw medewerkers vlot van alle noodzakelijk informatie te voorzien, zodat zij zonder veel vertraging - ESD-veilig - aan de slag kunnen.
Cursusprijzen per 1 augustus 2018:

Informeer voor andere hoeveelheden accounts naar de geldende cursusprijs. Vaste klanten blijven gedurende twee jaar van hun eerder genoten korting gebruik maken.


De lesmodules:

Een overzicht van de paragrafen van de lesmodules.

  1. De noodzaak van ESD-preventie.
  2. Het ontstaan van statische elektriciteit en ESD.
  3. ESD-schade en de mogelijke gevolgen.
  4. Introductie ESD-preventie.
  5. Vervolg ESD-preventie.
  6. ESD-regels in de EPA (ESD Protected Area).
  7. ESD-standaard NEN-EN-IEC 61340-5-1.

Na het doorlopen van elke module kan de deelnemer de bijbehorende vragen beantwoorden en de antwoorden direct zelf controleren. Een deelnemer heeft - afhankelijk van zijn leervermogen tussen de 8 en 12 uur nodig om zich de stof eigen te maken.


ESD-certificaat

Na het met succes afronden van een Online tentamen kan een Certificaat Van Deelname op aanvraag kosteloos verstrekt worden.
Indien gewenst kan na het met succes afronden van het kosteloze schriftelijk ESD-tentamen een ESD-certificaat worden verstuurd. Elk certificaat is op naam gesteld, voorzien van een datum en een uniek registratienummer.


Aanmelding

Deze onlinecursus kan op elk gewenst moment gestart worden. Vraag om een offerte. Na accordering daarvan en aanmelding van de namen, voorletters, geboortedata en de zakelijke e-mailadressen krijgen uw (nieuwe) medewerkers per e-mail een link met de inloggegevens toegestuurd.


Probeer de Online ESD-cursus

Na het verzenden van uw aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur een reactie of een inloglink voor het eerste hoofdstuk van de cursus.

De heer     Mevrouw
Voorletters en achternaam:

Werkzaam bij bedrijf:

Uw zakelijk e-mail adres:

Telefoonnummer:


Uw gegevens worden conform de huidige privacywetgeving gehanteerd, zie onze Privacy- en anti-spam-verklaring.Referenties


top | home | cursus | actie


esdsite.nl

Copyright ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.